HTML

Dicsérő

Itt azok a történetek kapnak helyet, amelyek dicséretet érdemlő szituációkról szólnak. Nem fikázunk, nem politizálunk, nem anyázunk, nem mondatunk le - egyszerűen optimistán beszélünk mindennapi életünkről.
A sztorikat a dicsero@gmail.com
címre várjuk.

Friss topikok

Úri punkok

2009.08.14. 13:40 :: camera_anderson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nemrégen volt szerencsém másodszor részt venni az Ausztriában rendezett Novarock fesztiválon és amiért ez megér egy bejegyzést ezen blogon, az a következő:

Olyan hozzáállással találkoztam ami szerintem a hasonló rendezvényeket szervező, lebonyolító cégeknek kutya kötelességük lenne mindenhol, ugyanis

NINCS SZEMÉT A FÖLDÖN !!! 

Miért?

1. Mert a különféle kimért italokat visszaváltható poharakban árulják, aminek árát vagy visszaadják vagy beleszámolják a következő ital árába. Ha mégis az emberfia be-berúgva szétdobálja az 1 eurós poharat, mindig lesz olyan élelmes aki összeszedi és akár az üres poharak árából tud mulatni tovább.

2. Beengedésnél 5 euró letétért kapsz egy érmét, amit ha egy teli zsák szemét társaságában visszaviszel bármikor a fesztivál alatt, akkor visszakapod a pénzt.

És ez miért jó szerintem azon kívül, hogy nincs annyi szemét szétdobálva?

Mert tanít. 

Nem hiszem, hogy van költséghatékonyabb módszer az ilyen események utáni takarításra. Ebből (mármint a költséghatékonyságból) szintén egy csomó dolog következik aminek a látogató látja hasznát.

Mindez az országhatártól alig 4 kilométerre.

Le a kalappal sógorok.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: ausztria szemét tisztaság

A bejegyzés trackback címe:

https://dicsero.blog.hu/api/trackback/id/tr21309170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása