HTML

Dicsérő

Itt azok a történetek kapnak helyet, amelyek dicséretet érdemlő szituációkról szólnak. Nem fikázunk, nem politizálunk, nem anyázunk, nem mondatunk le - egyszerűen optimistán beszélünk mindennapi életünkről.
A sztorikat a dicsero@gmail.com
címre várjuk.

Friss topikok

A nagy hó....

2013.03.15. 22:02 :: ibrahim zed

Hihetetlen, hogy márciusban is ekkora hó esik, de megtörtént. Sokan sok helyen ottragadtak, nem tudtak továbbutazni. Nem szeretném tetézni a dolgokat, hiszen minden felületen erről lehet olvasni. Csak kiemelném, hogy bármi is történjen, ott vagyunk egymásnak, és gondolunk a másikra a nagy bajban.

Ami fontos, hogy aki tudott segített. Csarnokok, szállodák, magánszemélyek és nagy hipermarketek nyitották meg kapuikat, hogy az emberek ne fázzanak, élelmiszerhez és innivalóhoz jussanak. És természetesen köszönet a magyar rendőröknek, katonáknak, tűzoltóknak és minden olyan szervezetnek, akik az ünnepnapon is mindenki segítségére siattek. Külön köszönet az osztrák kollégáknak, hogy önzetleneűl segítségünkre siettek. Dicséret mindenkinek a helytállásért!

Dicséret faktor:

star.jpg star.jpg star.jpg star.jpg star.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: katasztrófa segítség március 15. hó esés

A bejegyzés trackback címe:

https://dicsero.blog.hu/api/trackback/id/tr945136147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása