HTML

Dicsérő

Itt azok a történetek kapnak helyet, amelyek dicséretet érdemlő szituációkról szólnak. Nem fikázunk, nem politizálunk, nem anyázunk, nem mondatunk le - egyszerűen optimistán beszélünk mindennapi életünkről.
A sztorikat a dicsero@gmail.com
címre várjuk.

Friss topikok

"...új világban ér(ek) földet"

2009.08.26. 12:29 :: camera_anderson

 

 

 

 

"Előttem kilométerek, mögötte mérföldek, 

Néhány óra múlva egy új világban ér földet."

 

Ezzel a Tankcsapda örökzölddel köszöntötték a Debrecen szurkolói azt a csapatot, akik az egész országot egycsapásra fociszeretővé tették. Óriás pacsi nekik. Számomra a meccs minden perce libabőr volt, hiszen megmutatták a srácok, hogy miért szép a foci (azon túl persze, hogy győzni dicsőség, pénz stb.) és ez nem más mint az, hogy tizenegy játékos egy ember ként küzd minden tudásával és tiszteletével egy célért. Azt hiszem ez a mentalitás azon túl, hogy valamennyire minden játékosnak a sajátja is, nagyban köszönhető Herczeg András klubmanager-nek, aki az orszában talán elsőként valósította meg azt a szemléletet ami többnyire csak az igazi "nagy csapatokra" jellemző. Ezért neki is hatalmas elismerés.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: foci köszönet

A bejegyzés trackback címe:

https://dicsero.blog.hu/api/trackback/id/tr21339583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása